Aanmelden bewindvoerder

Het vinden van een betrouwbare bewindvoerder kan een tijdrovende klus zijn. Wij van Zoekjebewindvoerder.nl helpen je bij het vinden van een bewindvoerder. Alle bewindvoerders die bij ons zijn aangesloten worden geverifieerd (we controleren of de bewindvoerder is benoemd door de rechtbank en of deze staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel). Wil je aanmelden voor bewind omdat je er financieel niet uitkomt? Klik dan op de oranje button onder aan deze pagina om je direct aan te melden.

Wat is de taak van een bewindvoerder?

Je bewindvoerder bepaalt het bedrag waarmee je jouw dagelijkse uitgaven zoals boodschappen kunt doen. Wil je een grote aan- of verkoop doen van bijvoorbeeld een auto of woning, dan heb je de goedkeuring van je bewindvoerder en mogelijk de rechter nodig. Dat geldt ook als je een contract wilt afsluiten. Want deze stappen kunnen gevolgen hebben voor je geldzaken.

Voor wie is beschermingsbewind?

Om in aanmerking te komen voor beschermingsbewind moet je 18 jaar of ouder zijn en er moet sprake zijn van schuldenproblematiek of psycho-sociale problematiek. De kantonrechter bepaalt uiteindelijk of je onder bewind gesteld wordt.

Argumenten om bewind te overwegen:

Wanneer is het zinvol om bewind te overwegen? De volgende argumenten kunnen aanleiding zijn voor onder bewind:

  • Je bent zelf door lichamelijke or psychische klachten niet in staat om je geldzaken te regelen .
  • Je hebt te veel openstaande rekeningen en je kan de betalingsregelingen niet meer naleven.
  • Je schulden blijven zich opstapelen en je weet niet meer hoe je dit kan oplossen.

Snel en makkelijk aanmelden voor bewind

Klik op de oranje button om je aan te melden voor bewindvoering. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld. Gaan wij opzoek naar een bewindvoerder, budgetbeheerder of mentor voor je.

Lukt het invullen niet en wil je hulp bij het invullen. Vul dan het contact formulier in, wij nemen binnen 24 uur contact met je op en lopen samen de stappen door. Heb je nog andere vragen klik dan eens op veel gestelde vragen. Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij aarzel niet en neem direct contact met ons op.